Plating Bumper Soft Flexible hoesje iPhone 6 en 6S zwart
  • Plating Bumper Soft Flexible hoesje iPhone 6 en 6S zwart
Plating Bumper Soft Flexible hoesje iPhone 6 en 6S zwart

Plating Bumper Soft Flexible hoesje iPhone 6 en 6S zwart

Apple
39474
€ 12,50
Aantal
 

Alle bestellingen bij Telecom2Day.com worden GRATIS verzonden

 

Scherpe prijzen in accessoires en onderdelen voor uw mobiele telefoon

 

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)10 8081053

Bescherm je iPhone optimaal met behoud van het prachtige design. Dat kan prima met de iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun met een harde achterkant en een bijzonder accent door de en zijkanten en de en camera uitsparing. Je iPhone wordt door deze ultra dunne bumper case volledig rondom beschermd. Hierdoor voorkom je lelijke krassen en andere beschadigingen op je mooie smartphone. Doordat dit hoesje slechts een paar millimeter dik is, zal dit geen afbreuk doen aan het prachtige design van je iPhone 6 of 6S.
iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun Design
Door de transparante kleur van dit iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun van de achterkant blijft het mooie design van je iPhone gewoon te zien. Op die manier doet dit iPhone 6 en 6S Plus Bumper Case Hardcase Ultra Dun geen afbreuk aan het prachtige design van je iPhone.

De camera van de iPhone 6 en 6S steekt een klein stukje naar voren, daarom is dit een gevoelig stukje van je iPhone. Dit hoesje is precies dik genoeg, zodat het gelijk loopt aan je camera. De camera steekt niet meer uit en is zo ook minder gevoelig voor krassen en andere beschadigingen.
iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun Bijzonder
Niet alleen de zijkanten van het iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun zijn van kleur, ook de camera uitsparing heeft een en randje gekregen. Hierdoor wordt de camera van de iPhone geaccentueerd. Door de roze kleur geef je je iPhone een bijzonder en persoonlijk accent.
iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun Gemakkelijk
Doordat dit iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun erg dun is, merk je nauwelijks dat dit bumper case hoesje om je iPhone heen zit. Je iPhone oogt en voelt daardoor ook nauwelijks dikker aan. Je iPhone ligt met deze bumper case goed in de hand en schuift gemakkelijk in- en uit je broekzak.
iPhone 6 en 6S Plus Bumper Case Hardcase Ultra Dun Uitsparingen
Uiteraard bevat dit iPhone 6 en 6S Bumper Case Hardcase Ultra Dun diverse uitsparingen, zodat je alle functies van je iPhone gewoon kunt blijven gebruiken. Op deze manier kun je gewoon foto's en video's maken en je iPhone opladen wanneer het iPhone 6 en 6S Plus Bumper Case Hardcase Ultra Dun om je toestel zit.
Lees meer
17 Items
Voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis

Datasheet

Kleur
Zwart
Type hoesje
Backcovers, Bumpercases

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: